Revisor Peter Hasselgren

Peter Hasselgren

Ägare och godkänd revisor
011-450 18 29
peter@agerorevision.se

Som ägare till Agero Revision AB och med över tjugofem år i branschen är Peter företagets ålderman. Ledaren som ofta får beröm för sin kreativitet och idérikedom. Peter började med löpande bokföring åt kunder, men är sedan 1997 påskrivande revisor och egenföretagare. Han har tidigare varit delägare i både Norrköpings Revisionsbyrå och Thorell Revision.

Marie Hasselgren

Revisorsassistent
011-450 18 28
marie@agerorevision.se

Från ekonomisk linje på gymnasiet vidare till utbildningar inom engelska och projektledning. Marie är även diplomerad personalassistent och har tidigare arbetat som personalekonom på Luftfartsverket. Närmast innan Agero ansvarade hon för den interna redovisningen på Thorell Revision.

Alice

Alice Pettersson

Redovisningskonsult
011-450 18 24
alice@agerorevision.se

Med rötter i föräldrarnas familjeföretag, var valet enkelt för Alice. Hon visste tidigt att hon ville studera ekonomi. Båda hennes praktikperioder, under hennes utbildning på Affärshögskolan, gjordes här på Agero. Därefter väntade en anställning hos oss.

Andreas

Andreas Steén

Redovisningskonsult
011-450 18 23
andreas@agerorevision.se

När han inte spelar eller tittar på fotboll, dribblar han med siffror på Agero. Efter examen som civilingenjör i medieteknik, bytte han spår till redovisningsekonom och gjorde sedan sin praktik på Agero. Efter sin examen fortsatte Andreas med en anställning här hos oss.

Evelina

Evelina Jeleff Johansson

Redovisningskonsult
011-400 18 20
evelina@agerorevision.se

Evelina började sin yrkeskarriär som butiksanställd och där hon var mycket omtyckt av kunderna. Vartefter började intresset för ekonomi växa och suget på att byta bransch infinna sig. Evelina började då läsa vid Affärshögskolan till redovisningsekonom. Nu är hon här hos oss och hon tycker jobbet både är utmanande, roligt och här får hon även nytta av sin erfarenhet av kundbemötande.

Lisa

Lisa Nordborg

Auktoriserad redovisningskonsult
011-450 18 25
lisa@agerorevision.se

Bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning och företagsrådgivning. Lisa har en bred kompetens och lång erfarenhet. Hon har arbetat parallellt med Peter sedan 1991 och har vid sidan om arbetet vidareutbildat sig inom ekonomisk familjerätt och värdepapperskunskap.

Maria

Maria Gustafsson

Redovisningskonsult
011-450 18 26
maria.g@agerorevision.se

När Maria utbildade sig till kvalificerad redovisningsekonom gjorde hon sin praktik hos oss. Det gav mersmak, både för oss och henne. Nu arbetar hon här med bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Med erfarenhet från olika jobb inom Posten, fick hon tidigt ta ansvar för både pengar, siffror och kunder.

Olivia

Olivia Ottosson

Redovisningskonsult
011-450 18 21
olivia@agerorevision.se

Hon valde bort marknadsföring och försäljning för att istället jobba med ekonomi och redovisning. Något hon tycker är både utvecklande och kul, med nya utmaningar och en härlig stämning på jobbet.

Sara

Sara Diaz

Redovisningskonsult
011-450 18 27
sara@agerorevision.se

Från utbildad barnskötare, till säljare i färghandel, till utlandsarbete i England och Uruguay samt föräldraledighet, hittade Sara så småningom till oss på Agero via sin andra praktikperiod som student på Affärshögskolan. Denna resa slutade gott med anställning på Agero.

Stina Drott

Redovisningskonsult
011-450 18 27
stina@agerorevision.se

Från frisör till kvalificerad redovisningsekonom. Det var Stinas väg till Agero. Även Stina gjorde sin praktik hos oss under sin utbildning. Nu hjälper hon våra kunder att kamma hem rätt resultat genom att sköta deras bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. När hon inte jobbar är idrott det stora intresset. Just nu är Stina mammaledig, men vi ser redan fram mot när hon är tillbaka igen under hösten 2019.

Wictoria

Wictoria Leijonqvist

Redovisningskonsult
011-450 18 22
wictoria@agerorevision.se

Att strukturera och lösa problem är det hon gillar mest. När det är ordning och reda. När hon får allt att stämma. Vissa dagar jobbar Wictoria ute hos någon av våra kunder och hon gillar att få hjälpa till. Samtidigt får hon ju lära sig mer om olika branscher.