Revisor Peter Hasselgren

Peter Hasselgren

Ägare och godkänd revisor
011-450 18 29
peter@agerorevision.se

Peter är ägare till Agero Revision AB och har över tjugofem års erfarenhet av branschen. Han började med löpande bokföring åt kunder, men är sedan 1997 påskrivande revisor och egenföretagare. Som ledare får han ofta beröm för sin kreativitet, idérikedom och förmåga att göra det mest komplicerade lättförståeligt. Det ska vara siffror på svenska helt enkelt.
På fritiden är träning och då framförallt löpning ett bra verktyg för att spola tankarna och hämta ny kraft och energi. Annars är det middagar med vänner eller resor tillsammans med familjen som är det stora intresset.

Marie Hasselgren

Revisorsassistent
011-450 18 28
marie@agerorevision.se

Från ekonomisk linje på gymnasiet vidare till utbildningar inom engelska och projektledning. Marie är även diplomerad personalassistent och har tidigare arbetat som personalekonom på Luftfartsverket. På Agero har hon förutom sina uppgifter som revisorsassistent även rollen som HR och arbetar därför med de flesta frågor och rutiner som rör personalen. Marie är en sann glädjespridare som alltid ger sina medarbetare stöd och energi.
När tillfälle ges ser hon sig gärna om i världen då resor och nya upplevelser är ett stort intresse. Annars spenderas fritiden helst med familjen och vännerna

Andreas

Andreas Steén

Redovisningskonsult
011-450 18 23
andreas@agerorevision.se

När han inte spelar eller tittar på fotboll, dribblar han med siffror på Agero. Efter examen som civilingenjör i medieteknik, bytte han spår till redovisningsekonom och gjorde sedan sin praktik på Agero. Efter sin examen fortsatte Andreas med en anställning här hos oss.

Lisa

Lisa Nordborg

Auktoriserad redovisningskonsult
011-450 18 25
lisa@agerorevision.se

Bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning och företagsrådgivning. Lisa har en bred kompetens och lång erfarenhet. Hon har arbetat parallellt med Peter sedan 1991 och har vid sidan om arbetet vidareutbildat sig inom ekonomisk familjerätt och värdepapperskunskap.

Maria

Maria Axelsson

Redovisningskonsult
011-450 18 26
maria.g@agerorevision.se

När Maria utbildade sig till kvalificerad redovisningsekonom gjorde hon sin praktik hos oss. Det gav mersmak, både för oss och henne. Nu arbetar hon här med bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Med erfarenhet från olika jobb inom Posten, fick hon tidigt ta ansvar för både pengar, siffror och kunder.

Olivia

Olivia Stenman

Redovisningskonsult
011-450 18 21
olivia@agerorevision.se

Hon gick från marknadsföring och försäljning för att istället satsa på ekonomi och redovisning. Att få hjälpa kunder i många olika branscher är både spännande och lärorikt. För Olivia är det viktigt med teamkänsla och trygghet på arbetet något som hon verkligen känner att Agero erbjuder. På fritiden är det tid med familj och vänner som är viktigast, annars brinner hon även för musik och gillar att träna, helst aerobics och spinning.

Patrik Forså

Redovisningskonsult
011-400 18 29
patrik@agerorevision.se

Efter 8 år i transportbranschen ville Patrik byta yrke och siktade istället mot ett jobb inom ekonomi. Patrik är en problemlösare och gillar både siffror och kundkontakter. Han är en social kille med glimten i ögat och är både glad, rolig och ödmjuk. När IFK Norrköping spelar match är både han och sönerna samt kamraterna på plats för att heja på. På fritiden är det familjelivet som kommer i första hand, men han försöker även hinna med gymträning och lite datorspel.

Stina Drott

Redovisningskonsult
011-450 18 27
stina@agerorevision.se

Från frisör till kvalificerad redovisningsekonom. Det var Stinas väg till Agero. Även Stina gjorde sin praktik hos oss under sin utbildning. Nu hjälper hon våra kunder att kamma hem rätt resultat genom att sköta deras bokföring, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. När hon inte jobbar är idrott det stora intresset.

Wictoria

Wictoria Leijonqvist

Redovisningskonsult
011-450 18 22
wictoria@agerorevision.se

Hon är noggrann och gillar att lösa problem, två väldigt bra egenskaper som redovisningskonsult. När hon får hjälpa kunder och ta sig ann nya utmaningar så trivs hon som allra bäst. Wictoria är en av våra konsulter som ibland arbetar på plats ute hos kund, något som hon trivs med och tycker är utvecklande. På fritiden umgås hon gärna med vänner, tränar eller tar promenader med sin hund.

Emma Jonsson

Redovisningskonsult
011-400 18 20
emma@agerorevision.se

Efter att ha arbetat i familjeföretagen så kändes det självklart att gå en utbildning inom ekonomisk redovisning.
Under utbildningen gjorde Emma två praktikperioder här hos oss på Agero och hon kände en gemenskap och härlig energi som hon fastnade för.
Det bästa med att arbeta som redovisningskonsult är de varierande utmaningarna som man ställs inför varje dag, ingen dag är den andra lik.
På fritiden är det främst tid med familj och vänner som gäller, det sitter inte heller fel med en riktigt bra film eller en golfrunda.